ONB sau Opera Nationala Bucuresti

ONB sau Opera Nationala Bucuresti

Have your say

Pentru prima data in viata mea, am fost nevoit sa aleg pentru un concert o sala care sa aiba o scena mare, astfel incat sa incapa toata trupa cu instrumentele si aparatura aferenta. Aveam de ales intre Sala Palatului, Teatrul National si Opera si am ales-o pe cea din urma. Dintre cele trei, se potrivea cel mai tare cu “Mozaicul”. Avea eleganta, prestanta, dar si caldura de care aveam nevoie. Mai cantasem pe scena Operei de vreo doua, trei ori, cu niste ani buni in urma, insa doar ca invitat in alte spectacole. Nu va ascund ca pentru mine e foarte importanta sala in care cant. Daca ma simt bine pe scena ei, daca se naste o legatura intre noi care genereaza un flux energetic pozitiv, asta ma ajuta foarte tare si ma ajuta sa fie bine. Asta mi s-a-ntamplat si cu scena Operei. Asa ca m-am pus pe treaba. Telefoane, intalniri, discutii, zambete, amabilitati, negocieri, audiente, influente, plecaciuni… Tot ce va povestesc a inceput in octombrie 2012. A fost destul de complicat, uneori imi venea sa renunt, pana cand, intr-o buna zi s-a intamplat minunea. La Opera s-a schimbat conducerea, a fost numit un nou director, cu care, spre norocul meu ma cunosteam de multa vreme si pe care-l stiam ca fiind un om deosebit. Domnul Razvan Ioan Dinca. Emotie. L-am sunat, ne-am intalnit, mi-a dat acceptul pe loc. Am rasuflat usurat. Intr-adevar, Razvan a ramas acelasi om extraordinar. Plecaciune!
Intregul staff a fost extraordinar. Fiecare stia foarte bine ce are de facut. Efectiv nu i-am simtit, in ciuda faptului ca erau foarte multi, peste 20 la numar, insa rezultatul muncii lor s-a vazut. Din armata de oameni cu care m-am intersectat lucrand la aceste doua concerte doresc a multumi in mod special doamnei Andreia Martinescu, si domnilor George Calin si Ioan Viorel Petrescu. Asadar, pentru toti, un bravo, din toata inima si multumiri!

Have your say

STAI! NU PLECA ÎNCĂ!

Periodic te voi anunța prin email despre concerte, apariții, lansări, piese noi și alte gânduri frumoase, special pentru voi, cel mai frumos grup de fani din lume!